IS ANDERS IN

#TOON

waarom zou je moeilijk doen, als je ook duidelijke taal kunt spreken? Een geschil kent altijd twee verhalen. Door begrip te tonen voor de situatie van de ander creëer je ruimte voor duurzame oplossingen.

#UITVOERING

het juridisch juiste antwoord is vaak eenvoudig te geven, maar als ondernemer heb je meer aan een oplossing die ook recht doet aan het commerciële perspectief. Het moet immers wel werken in de praktijk, binnen jouw onderneming.

#AANPAK

it is a people’s business. #RECHT houdt het daarom graag persoonlijk. Jouw onderneming is toch een weerspiegeling van jezelf? Door jou te leren kennen, kunnen wij jouw onderneming beter ondersteunen.

#HUMOR

hoe serieus een probleem ook is, relativeringsvermogen schept ruimte.

#BEWEGING

ondernemers zijn druk en tijd is geld. Slimme combinaties en creatieve overlegvormen spelen daarop in. Een oplossing vraagt om beweging, zowel mentaal als fysiek . Een bespreking ‘light’ tijdens een rondje hardlopen of racefietsen: waarom niet?

#TARIEF

Kwaliteit heeft zijn prijs. Het moet echter ook reëel blijven. #RECHT hanteert daarom scherpe en transparante tarieven. Als ondernemer krijg je waar voor je geld.