wettelijke verplichte informatie

#RECHT advocaten

De bij #RECHT advocaten aangesloten zelfstandig werkende advocaten, dan wel de advocaten in dienst bij een #RECHT advocaten aangesloten zelfstandig werkend advocatenkantoor, zijn als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Zij dienen zich te houden aan de Gedragsregels 2018. De Gedragsregels voor Europese advocaten zijn aanvullend van toepassing in het geval van grensoverschrijdende dienstverlening. Op www.advocatenorde.nl is meer informatie over de Gedragsregels te vinden.

Klachtenfunctionaris

Binnen #RECHT advocaten functioneert Berry van Lammeren op dit moment als klachtenfunctionaris.

 

#RECHT van Lammeren BV

Berry van Lammeren heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • ICT-recht (Privacy recht)

Op grond van deze registratie is Berry van Lammeren verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

#RECHT van Lammeren BV is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 71205691. Het BTW-nummer van #RECHT van Lammeren BV is NL.8586.22.245.B01

#RECHT van Lammeren BV heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij Allianz Nederland Schadeverzekering.

 

#RECHT Smeets BV

Vera Smeets heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en familierecht

Op grond van deze registratie is Vera Smeets verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

#RECHT Smeets BV is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 77587928. Het BTW-nummer van #RECHT Smeets BV is NL.8610.56.346.B01

#RECHT Smeets BV heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij HDI Global Specialty SE.

 

#RECHT Wille BV

Petra Wille heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is Petra Wille verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

#RECHT Wille BV is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 77928156. Het BTW-nummer van #RECHT Wille BV is NL.8612.01.486.B.01

#RECHT Wille BV heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij HDI Global Specialty SE.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie