#RECHT

#RECHT

#RECHT is een platform voor zelfstandig werkende advocaten(kantoren). De flexibiliteit van zelfstandig ondernemen gecombineerd met de voordelen van het bundelen van krachten en kennis.  

De aangesloten zelfstandige advocaten(kantoren) maken gebruik van de handelsnamen ‘#RECHT advocaten’ en ‘#RECHT’. Verder maken zij gebruik van onder meer dezelfde huisstijl, website en faciliteiten. De aangesloten advocaten versterken elkaar door hun netwerk, kennis en kunde te delen. Dat de bij #RECHT aangesloten advocaten(kantoren) zelfstandig werken, houdt in dat zij uitsluitend zelfstandig met u een overeenkomst aangaan. #RECHT is dus geen maatschap of samenwerkingsverband in de zin van de Verordening op de advocatuur.

#RECHT kiest ervoor om de bezoekers op deze website aan te spreken met ‘u’. Door onze persoonlijke benadering wordt ‘u’ wellicht snel ‘jij’. Welkom!

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie